Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров

...
Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Здравко Димитров, кандидат за кмет на Пловдив, ГЕРБ: С конкретни мерки отговаряме на новите предизвикателства пред града

Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров показа целите в управническата си стратегия пред управлението и администрацията на компания „ Белла България “, оповестиха от предизборния щаб на претендента .На срещата участваха и претендентите на ГЕРБ за кмет на регион „ Тракия “ Костадин Димитров и на регион „ Южен “ Костадин Язов. „ Около града има стопански зони, които се развиват и притеглят хора от цялата страна. Те живеят в Пловдив, употребяват инфраструктурата, опазването на здравето, детските градини и учебните заведения. За това би трябвало да отговорим на новите провокации “, съобщи Здравко Димитров. Той посочи, че измежду акценти в неговата стратегия са вложенията в инфраструктура, построяването на пътния възел „ Модър – Царевец “, нов мост на река „ Марица “, разширението на Околовръстното шосе и свързването на Асеновградско шосе със Скобелева майка. В тази връзка Здравко Димитров заяви, че скоро следва на караулката на КАТ да стартира построяването на кръгово кръстовище, което е също част от програмата му за облекчение трафика в града.
Присъстващите на срещата жители сложиха въпроса за развиването на летището, възраждането на стадион „ Пловдив “, построяването на нови детски градини и учебни заведения. Кандидатът на ГЕРБ за кмет на града Здравко Димитров бе безапелационен, че всички тези въпроси намират място в неговата управническа стратегия, като са набелязани съответни ограничения за осъществяването им. „ Като кмет на „ Тракия “ 8 години не съм престанал да поставям старания за развиването на региона. Изградихме нова детска ясла, спортни и детски площадки, паркове, облагородихме междублокови пространства. Доказали сме се като положителни стопани и продължаваме напред “, съобщи от своя страна претендентът на ГЕРБ за кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров. Сред идните си задания той изброи построяването нов парк „ Кан Крум “, културен център, зала за спорт, обезпечаване на още местата в детски градини и ясли, възобновяване на инфраструктурата, грижа за междублоковите пространства. Пред претендента за кмет на „ Южен “ Костадин Язов присъстващите на срещата сложиха казуса с неналичието тук-там за паркиране в региона. Той се ангажира, че ще работи за построяването на многоетажни паркинги, както и на оформянето на паркоместа в кварталите, които няма да са за сметка на зелената система.
Приоритетен план освен за региона, само че и за целия град е построяването на Южния обходен колектор. „ Предвиждаме възобновяване на инфраструктурата и построяването на нови пътни връзки, които да облекчат трафика в регион „ Южен “, безапелационен бе Костадин Язов. Проектът Модър-Царевец е извънредно значима транспортна връзка, която ще обезпечи на жителите на „ Южен “ директен и бърз достъп до УМБАЛ „ Св. Георги “ и още три огромни лечебни заведения. Спешно от ремонт се нуждае улица „ Даме Груев “, по която непрекъснато хвърчат павета и би трябвало съществена реорганизация и асфалтиране, акцентира още Костадин Язов. На изборите на 27-ми октомври ГЕРБ е с номер 43 в бюлетината за кмет, областен кмет и общински съветници.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР