Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров

...
Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров подари над 400 книги в инициативата от „От приятели за приятели“

Пловдив. Кандидатът на ГЕРБ на кмет на Пловдив Здравко Димитров и изпълняващият длъжността кмет на регион „ Северен “ Красимир Асенов подариха на жителите на града над 400 книги с художествена литература по време на самодейността „ От другари за другари “. Те бяха раздадени на шатрата на ГЕРБ пред Общината. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Антикварните томчета са събрани от другари на претендента на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, а новите са подаяние от издателска къща „ Хермес “.
„ Щастлив съм, че толкоз доста хора пристигнаха през днешния ден тук и говорихме за книги и литература. Все още има пловдивчани, който се допират до същинската книга. Все отново Пловдив неслучайно е културната столица на Европа “, съобщи по време на акцията претендентът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров.
Специални книжки имаше и за най-младите читатели. Според основателите би трябвало да се предизвиква четенето от най-ранна детска възраст. Интересът към четенето и качествата за разбирането би трябвало да бъдат основани и поощрявани и то освен от родителите и учителите, само че и цялото общество.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР