Пловдив. Жоро Джевизов, който бе убит от д-р Иван Димитров

...
Пловдив. Жоро Джевизов, който бе убит от д-р Иван Димитров
Коментари Харесай

Пловдив: Жоро Джевизов, който бе убит от д-р Иван Димитров при опит да краде от дома му, е бил под въздействие на наркотици

Пловдив. Жоро Джевизов, който бе погубен от доктор Иван Димитров при опит да краде от вкъщи му, е бил под влияние на опиати по време на случая. Тава заяви отвън правосъдната зала прокурорът по делото Георги Пенев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив . Според прокурора съществуват данни, че Златка Атанасова - дамата, с която той е живеел на брачен начала, е намерила у него опиати, с които той се е бил „ надрусал ”, преди да отиде да краде у доктора.
Съдебният състав през днешния ден настоя на делото да участва и Атанасова и го отсрочи, защото тя не е била законно призована. Според прокурор Пенев, няма спънка делото да продължи, даже и тя да не се яви при идващото съвещание, планувано за 13 май.
Родителите на Жоро Джевизов споделят, че не знаят къде е тя, само че импровизирано се приказва, че е в чужбина. Децата се гледат от бабата и дядото. Според юриста на убития показанията на Златка Атанасова не са значими по делото, само че тя има право да участва на съвещанията и да предявява искове.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР