Пловдив. Изпълнихме това, което си поставихме като цел в началото

...
Пловдив. Изпълнихме това, което си поставихме като цел в началото
Коментари Харесай

Кметът на село Катуница Красимир Юруков: През 2018 година ще поискам да бъдат асфалтирани поне още четири улици

Пловдив. Изпълнихме това, което си поставихме като цел при започване на годината. Това сподели за Радио „ Фокус ”- Пловдив кметът на село Катуница, община Садово, Красимир Юруков. В селото през годината са асфалтирани две улици. „ Тъй като Катуница е огромно обитаемо място, има потребност още доста улици да се вършат ”, разяснява Юруков и посочи, че през 2018 година ще изиска от Община Садово да бъдат асфалтирани още най-малко четири улици в селото.
„ Засега работим добре с общинския кмет и политиката му за асфалтиране на улици в обитаемоте места е добра. Хората са удовлетворени, работим в съгласуваност ”, уточни още Юруков. По думите му всички улици в с. Катуница са добре осветени, даже и най-малките и най-отдалечените от центъра на селото.
Тази година в селото са построени четири детски площадки. За 2018 година е планувано да бъде построена още една.
„ Престъпността в селото е ниска, в рационални и естествени граници, само че понякога вандалите припомнят за себе си. Както на всички места, в общината има дефицит на полиция. Случаят „ Кирил Рашков “ към този момент отшумя ”, сподели също кметът Катуница Красимир Юруков.
Цветана ТОНЧЕВА

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР