Пловдив. Изминалият политически сезон беше един динамичен сезон, с много

...
Пловдив. Изминалият политически сезон беше един динамичен сезон, с много
Коментари Харесай

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева: Изминалият политически сезон беше динамичен, с много конфликти, но и с много свършена работа

Пловдив. Изминалият политически сезон беше един динамичен сезон, с доста спорове, само че и с доста свършена работа. Това сподели пред публицисти в Пловдив ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ” - Пловдив . По думите и като добър край на този политически сезон и на цялостното показване на държавното управление и политиката на болшинството може да се уточни признатият бюджет, който единствено преди седмица е минал през Народното събрание. „ Това е един добър бюджет, който беше добре оценен от всички ”, уточни Цвета Караянчева.
Във връзка с това, че президентът Румен Радев сезира за част от бюджета Конституционен съд, ръководителят на Народното събрание уточни, че президентът има постоянно право на мнение. „ Нека да забележим обаче какво ще каже Конституционният съд. За нас този бюджет е доста добър, с добър стопански напредък, с положителни индикатори, с доста средства за политики и мисля, че българските жители следващата година ще имат опцията да усетят силата на бюджета, който приехме ”, добави Цвета Караянчева.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР