Пловдив. Искаме да подобрим живота на хората в Пловдив, не

...
Пловдив. Искаме да подобрим живота на хората в Пловдив, не
Коментари Харесай

Местни избори 2019 г.: Георги Гергов, БСП: Искаме да подобрим живота на хората в Пловдив, не искаме на всяка цена властта

Пловдив. Искаме да подобрим живота на хората в Пловдив, не желаеме непременно властта. Това сподели от трибуната водачът на Българска социалистическа партия в Пловдив област Георги Гергов при откриването на акцията на претендента за кмет на Пловдив Николай Радев, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “- Пловдив. Според него номерът на бюлетината 56 не е инцидентен. Той припомня за 1956 година, за априлската линия, за култа към личността, което значи, че Българска социалистическа партия желае хората да ръководят.
Кандидатът за кмет Николай Радев даде обещание Пловдив да се върне на хората. Радев е почитат пловдивчанин и шеф на едно от най-елитните образователни заведения в страната – Пловдивската Английска гимназия. „ Нашият прелестен град, с голямо завещание, който е международна столица, освен европейска, е град, който през последните години не изживява своето развиване “, сподели Радев. По думите му, макар, че се основават доста работни места, заплатите не са от най-високите и макар, че съперниците им се назовават по-социални, те си разрешиха да наскърбяват даже майките с болните деца. „ Пловдив търси своя обществен управител. Имам самочувствието, че през годините, през които съм живял тук, съм непосредствен с доста хора и мога да се закълна, че ще бъде един от вас постоянно в живота си “, сподели Николай Радев и даде обещание да не се трансформира и да бъде един от всички, както до момента в живота си. Обеща също да бъде и добър управленец. „ Имаме вероятността да накараме хората на Пловдив да ни повярват, ще ни бъде елементарно, тъй като те чакат да беседваме по този начин, както ние знаем – намерено, а не скрити зад някакви порти. Пловдив ще бъде на хората “, сподели още претендентът за кмет Николай Радев.
На откриването бяха показани и всички претенденти за общински съветници, както и претендентите за районни кметове от депутата Теодора Халачева. За всеки от тях имаше положителни думи при представянето им.
Кандидатите за районни кметове направиха също видимо показване, като всеки посочи защо тъкмо ще се бори в региона си, в случай че бъде определен. „ Нашата акция в регион „ Северен “ ще бъде под мотото „ Да върнем достолепието на регион „ Северен “, което по този начин безочливо беше откраднато от някогашния областен кмет с неговите схеми за корупция “, сподели претендентът за кмет на региона доктор Атанас Баташки.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР