Пловдив има нужда от социален кмет и управление, което е

...
Пловдив има нужда от социален кмет и управление, което е
Коментари Харесай

Левицата иска град на здрави и образовани хора

„ Пловдив има потребност от обществен кмет и ръководство, което е транспарантно, с цел да може обществото да има глас при взимането на решенията и контрола при осъществяването им. Целта, която съм си сложил, е Пловдив да бъде град на здрави и образовани хора. ”

Това съобщи претендентът за кмет на Пловдив от „ Българска социалистическа партия за България ” Николай Радев на предизборния кметски спор по бТВ. Той уточни, че преди всичко в неговата стратегия е опазването на здравето. „ Общинското опазване на здравето беше унищожено през последните 8 години и една от моите цели е то да бъде възобновено ”, сподели Радев. Той разгласи, че първата му задача като кмет ще бъде да работи за спасяването на Първа градска болница.

Николай Радев акцентира, че казусът с детските ясли е сериозен и е нужно те да станат безвъзмездни. Като човек, потвърдил се и в областта на образованието, той бе безапелационен, че пловдивските учебни заведения би трябвало да създават висококвалифицирани фрагменти.

„ Искам да изкажа своето омерзение от това, което направи сегашната администрация. Тя отхвърли да сложи неравности на пътя пред двете най-големи учебни заведения, където 2500 пловдивски деца се учат ​- Английската и Руската гимназия ”, съобщи Радев. Той изясни, че е нарушена връзката сред жителите и управата. „ Когато се обадят на общинските служби, няма никаква реакция от тяхна страна. Хората не получават подпомагане ”, сподели социалистът.

Радев съобщи, че е нужно непроменяемо наличие на общината в ромските махали, защото там има стотици неописани живеещи и деца, непосещаващи учебно заведение. „ Тези гнойни язви в пловдивското обучение ще бъдат излекувани ”, безапелационен бе той.

Николай Радев съобщи, че при ръководството на Пловдив прецизно ще бъдат спазвани целите за развиване на града. „ Искаме да се вкара програмен бюджет. Ще има цялостна бистрота на всички публични поръчки, защото там злоупотребите са най-големи. Пловдив се нуждае от транспарантно ръководство, с цел да бъде град на хората ”, приключи Николай Радев.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР