Пловдив. Хеви метъл легендите ACCEPT ще изнесат два грандиозни концерта

...
Пловдив. Хеви метъл легендите ACCEPT ще изнесат два грандиозни концерта
Коментари Харесай

Пловдив: Хеви метъл легендите ACCEPT ще изнесат два грандиозни концерта на Античния театър

Пловдив. Хеви метъл легендите ACCEPT ще изнесат два грандиозни концерта на Античния спектакъл. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ – Пловдив уредниците на събитието от BGTSC. На 18 и 19 май немските титани ще свирят дружно със Симфоничния оркестър на град Пловдив, като концертите ще бъдат снимани за идно DVD.
„ Предстоящите два концерта ще са неповторимо преживяване и събития от друго равнище “, дават обещание уредниците. Групата и симфоничните музиканти дружно ще показват метъл композиции от творчеството на ACCEPT в симфоничен аранжимент и подбрани типичен симфонии, които ще бъдат изпълнени в рок аранжимент. Сред класиките ще участват и творби на Моцарт, Бетовен, Вивалди и Чайковски, а от неостаряващите рок химни ще чуем Metal Heart, Princess Of The Down, Balls To The Wall, Fast As A Shark, Breaker, Kill The Pain и доста други.
Oрганизаторите заявяват, че имат вяра в общата цел – по време на събитието да няма произшествия, а единствено позитивни страсти. За това и още веднъж припомнят и приканват всички гости на концерта да съблюдават неговите правила.
Както на всички концерти в България, малолетните и малолетни лица под 18-годишна възраст ще бъдат допускани единствено с компаньон и подписана декларация от пълновръстен компаньон – родител, аставник или трето лице, полагащо грижи за детето.
На концерта без билет ще се позволяват единствено деца до 7 годишна възраст, само че без право на място. Всеки компаньон на малолетни или малолетни лица под 18 годишна възраст, би трябвало да носи подписана в два екземпляра декларация.
Във връзка с ограниченията за сигурност и сигурност, уредниците предлагат посетителите да носят със себе си и персонални документи – копие на акт за раждане на детето, в случай че то е под 14 години или неговата персонална карта, в случай че то към този момент е навършило тази възраст. Целта е засвидетелствуване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнат това, посетителите могат да показват авансово нотариално заверена декларация.
Забранено е внасянето на храни и питиета, видео камери и фотоапарати със сменяеми обективи, аудио записващи устройства, портативно лазерно съоръжение, оръжие, стъклени бутилки, както и всевъзможни остри и рискови предмети като ножове, чадъри и други. Внасянето на алкохол, опиати и наркотични субстанции на територията на концерта също е строго неразрешено. Посетители с несъответстващо държание няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната цената на билета. На лица под 18 години алкохол няма да се продава. Пушенето на територията на Античния спектакъл също е неразрешено, като за пушачите ще бъде обособена зона. Ползвателите на електронни цигари и устройства отделящи пушек или пари е желателно да се преценяват и да не злоупотребяват с търпението на близките, а да споделят разпоредбите за всички пушачи, приканват уредниците.
За концерта на 18-ти май билети към този момент са разпродадени, само че за 19-ти май към момента могат да се намерят. Вратите на Античния спектакъл ще отворят в 19:00 часа и през двата дни. Музикантите ще излязат за двучасовото шоу на сцената тъкмо в 20:00 часа.
ВНИМАНИЕ: Ставайки част от това събитие вие давате разрешението си да бъдете снимани за задачите на DVD продукцията!
Тони МИХАЙЛОВ
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР