Пловдив. Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров изпрати поздравително

...
Пловдив. Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров изпрати поздравително
Коментари Харесай

Главният прокурор Сотир Цацаров изпрати поздравително писмо до абсолвентите от Юридическия факултет в ПУ „Паисий Хилендарски“ по повод връчването на дипломите им

Пловдив. Главният прокурор на Република България Сотир Цацаров изпрати приветствено писмо до абитуриентите от Юридическия факултет на Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “, от випуск 2018 година, във връзка връчването на дипломите им за приключено висше юридическо обучение. Това оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Пловдив . На тържествена гала през днешния ден 190 студенти по право получиха своите свидетелства за адвокати, като 10 от тях са отличници. „ Използвам прелестния мотив, с цел да се обърна към всички абитуриенти и преподаватели от факултета и да ги поздравя за положения труд в усвояването на комплицираната юридическа просвета. За страдание, заради служебни задължения, нямам опция да участвам на събитието. От сърце искам на всички вас добра професионална реализация и почтено гражданско държание при практикуване на юридическата специалност “, написа в приветственото писмо.
На тържествената гала присъстваше окръжният прокурор на гр. Пловдив Румен Попов. Той също пожела триумф на младите адвокати и връчи от името на основния прокурор Сотир Цацаров грамота и статуетка „ Български лъв “ на отличничката на випуска Мария Станоева.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР