Пловдив. Гласувах за Пловдив по-чист, Пловдив на младите, Пловдив на

...
Пловдив. Гласувах за Пловдив по-чист, Пловдив на младите, Пловдив на
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Здравко Димитров, кандидат за кмет на Пловдив: Очаквам хората да са разумни днес и да гласуват, за да продължат доброто за града и започнатите проекти

Пловдив. Гласувах за Пловдив по-чист, Пловдив на младите, Пловдив на възрастните хора, Пловдив без този призрачен трафик и по-зелен Пловдив - подобен, какъвто всички го желаеме. Това съобщи Здравко Димитров, претендент за кмет на Пловдив от ГЕРБ, откакто упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “-Пловдив . Той гласоподава както нормално в СУ „ Св. Св. Кирил и Методий “. Според Димитров жителите на Пловдив несъмнено заслужават това и по тази причина той чака те да са рационални хора през днешния ден и да гласоподават, с цел да продължи положителното и хубавото за града и започнатите планове да бъдат приключени.
„ Пловдив е един хубав град, дано го създадем още по-красиво място за живеене ”, сподели още Здравко Димитров. По думите му на всеки балотаж изборна интензивност е по-ниска. „ Ниската изборна интензивност съгласно мен се дължи на обстоятелството, че ние, политиците, сякаш към този момент омръзнахме на хората ”, съобщи Димитров. Той посочи, че не е избегнал никакви диспути, като е взел участие е задоволително в такива и за него е било по-важно да бъде измежду хората, тъй като същинската работа е на улицата, а не пред микрофона в студията. „ Важно е на терен кой каква работа ще свърши ", сподели Здравко Димитров.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР