Пловдив е поредният град в страната, в който полицаите излизат

...
Пловдив е поредният град в страната, в който полицаите излизат
Коментари Харесай

Нов полицейски протест, днес в Пловдив

Пловдив е следващият град в страната, в който служителите на реда излизат на митинг. Началото му е планувано за 18:00 ч тази вечер. Демонстрацията ще се организира пред постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. След това униформените ще поемат на протестно шествие по основната улица, съобщи БГНЕС.

Пловдивските служители на реда, сходно на сътрудниците си в страната, упорстват за редица промени, свързани с тяхната работа и статут. Те упорстват за въвеждане на по-ясна наредба на процесите на образование и кариерно израстване, дефинитивно споразумяване на статута на чиновниците от Дирекция " Национална система 112 ", звената на документи за идентичност, както и останалите, на които им следва преназначение към Държавно дружество " Център за даване на услуги ". Структурата за установяване на възнаграждението също е обект на митинг - едно от предложенията им е работната заплата да бъде обвързана със обществено важен критерии.

За следващ път служителите на реда упорстват за смяна в нормативната уредба, която да даде опция при най-малко администрация структурите на Министерство на вътрешните работи да работят оптимално дейно. Въпреки някои подхванати стъпки, униформените припомнят, че казусът с актуализацията на възнагражденията остава - в изискванията на мощно съкратени щатни бройки чиновниците са натоварени с повече работа, а постоянно носят и повече опасности поради неналичието на състав.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР