Пловдив е културна столица на Европа, ако някой не е

...
Пловдив е културна столица на Европа, ако някой не е
Коментари Харесай

Вижте какво каза Бойко Борисов за Пловдив ЕСК 2019 и политическата обстановка в страната

" Пловдив е културна столица на Европа, в случай че някой не е схванал. Няма нещо, което да не сме създали в Пловдив ". Това съобщи Бойко Борисов към членовете на Политическа партия ГЕРБ по време на Националната работна среща на партията. " Трябва да помогнем на всеки един човек, тъй като имаме нужния запас. Избори след избори в продължение на 10 години хората постоянно избираха ГЕРБ, тъй като ние оправдахме доверието им. Те ще не престават да ни поддържат единствено в случай че им покажем, че сме си взели поука от грешките си. Редиците на нашите политически съперници са цялостни с провалили се политици, само че все пак те желаят да ни съборят и още веднъж да дойдат на власт. За тях е най-важно да имат власт, до момента в който ние желаеме да създадем живота на хората по-добър ", добави министър председателят.

В събитието взеха присъединяване близо 2000 души, които са народни представители, евродепутати, членове на регионалните и общинските управления на партията, кметове и представители на Общински препоръки, както и министрите от квотата на ГЕРБ. " Свършихме повече работа, в сравнение с която и да е друга партия преди нас. Успяхме да сторим всичко това бързо и елементарно, тъй като нашите прародители не бяха създали нищо “, сподели Бойко Борисов. По думите му ГЕРБ към момента е първа политическа мощ, само че поддръжката за партията понижава. " Трябва да се съпротивляваме на нашите съперници и подправените им вести. Няма значение кой е сбъркал, всичко се написа на ГЕРБ “, изясни Борисов.

Председателят на ГЕРБ посъветва всички присъстващи да подчертават какво е направено до този миг. " Никога не е имало толкоз огромна битка с корупцията. Контрабандата от 34% стана 5%. Намалихме с 7% външния дълг. Направихме Автомагистрала " Тракия “, " Струма “, следва да приключим и " Хемус “. Санирахме хиляди блокове, направихме метро, направихме Южната дъга “, ремонтирахме " Витошка “. Няма град, в който нещо да не е направено “, акцентира още той. Борисов добави, че Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз е било най-успешното такова до момента и показа, че през март месец ще бъдат направено едновременно нови 5 копки на Автомагистрала " Хемус “.

Зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов на собствен ред означи, че номинационните събрания на Политическа партия ГЕРБ за избор на претенденти за кметове и общински съветници ще стартират след края на европейските избори. Той бе безапелационен, че изборът за претендентите на ГЕРБ за локалните избори ще бъде изработен въз основата на тяхната интензивност от европейския избор. " Всеки един от нас би трябвало да осъзнае отговорността си за идните европейски и локални избори. ГЕРБ може да взема решение проблемите на другите обитаеми места и е най-хубавата политическа мощ, като това сме го потвърдили в цяла Европа “, съобщи Цветанов.

" 950 млн. лева повече са дадени в последните 2 година в областта на образованието. Над 700 милиона лв. са вложени в просветителната инфраструктура. 1 380 000 000 лева повече ще бъдат парите във фонд " Работна заплата ". 2,047 милиарда лева идват по стратегия " Региони в напредък “. 2022 година до Велико Търново ще има автомагистрала, в случай че ръководи ГЕРБ. Ще има път Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, Калотина - София, автомагистрала " Струма " ще бъде приключена. Всичко това се случи с помощта на ГЕРБ и ще продължи да се случва, в случай че партията завоюва европейските избори “, акцентира ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

Цветан Цветанов попита дали Българска социалистическа партия и останалите политически съперници на ГЕРБ са отчели всичките тези триумфи. " Те ще бъдат безкопромисни, тъй като нямат резултатите на ГЕРБ от последните 10 години “, добави зам.-председателят на ГЕРБ. По думите му подправените вести ще зачестяват и в отговор на това ГЕРБ ще организира серия от цивилен разговори под надпис " Европа в нашия дом “, в които ще се включат представители на локалната, изпълнителната и законодателната власт.

На локалните избори би трябвало да покажем мощ, еднаквост и капацитет. Имаме действителна опция след локалните избори да имаме кметове най-малко още в 30-40 общини. " Предстои ни тежка борба, в която не може и да става дума за второ място “, приключи зам.-председателят на ГЕРБ.

" Изправени сме пред засилващ се популизъм от всички страни, съпроводен от груби операции и откровени неистини. За мен не е значимо след изборите тази година кой от нас ще бъде евродепутат, кмет или общински консултант, а дали хората считат, че сме си свършили работата и дали сме ги убедили, че имаме нужния запас и капацитет да създадем живота им по-добър ", съобщи кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова.

Зам.-председателят на ГЕРБ и кмет на Бургас Димитър Николов на собствен ред показа своята убеденост, че всички членове на партията ще застанат твърдо зад претендентите на ГЕРБ за евродепутати, както и зад ЕНП и нейния водещ претендент за ръководител на идната Европейска комисия Манфред Вебер. " Да тръгнем със скоростта на F-16 към нова победа ", прикани Николов.

" Европа има потребност от водачи като премиера Бойко Борисов. Има потребност от постоянна и разрастваща се България, а това е допустимо единствено в случай че ГЕРБ ръководи ", уточни европейският комисар по цифрова стопанска система и цифрово общество Мария Габриел.

Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР