Пловдив. Д-р Христо Грудев от ГЕРБ проведе открита приемна в

...
Пловдив. Д-р Христо Грудев от ГЕРБ проведе открита приемна в
Коментари Харесай

Пловдив: Народният представител д-р Христо Грудев от ГЕРБ проведе открита приемна в Куклен

Пловдив. Д-р Христо Грудев от ГЕРБ организира открита приемна в Куклен. Народният представител се срещна с поданици на общината в заседателната зала на общинската администрация. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ. На срещата участваха още кметът на община Куклен Мария Белчева, ръководителят на Общинския съвет от ГЕРБ Пламен Гошев, общинският началник на Политическа партия ГЕРБ - Куклен Борислав Аргиров и кметът на село Гълъбово Мария Пешева. Като главен проблем, който беше подложен, бе капиталовото желание на частен вложител да построява на територията на индустриална зона Куклен - инсенератор. По този проблем стана ясно, че позицията на всички общински съветници, както и на жителите на общината, е, че НЕ желаят подобен обект да бъде строен в рамките на Куклен. По думите на присъстващите екологичната конюнктура в Общината и в този момент е мощно затруднена от КЦМ и Агрия. Хората споделиха, че и чисто морално обществото не приема построяването на инсенератор.
Д-р Христо Грудев пое уговорката да съобщи документите и да запознае способените органи с казуса. Той съобщи,че ще упорства жителите да общината да получат отговор от съответните министерства по този проблем. Народният представител бе безапелационен, че даже и законът да предлага опция този план да бъде сбъднат, вложителят би следвало да се съобрази с хората и да не потегля " на нож “ с тях.
По време на срещата бе обиден и различен проблем – този с бездомните кучета. Д-р Грудев увери, че с приемането на изменението на закона за лова, кучета със съответни белези, ще могат да бъдат обстрелвани.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР