Пловдив. Човек от пресслужбата на премиера удари журналист по време

...
Пловдив. Човек от пресслужбата на премиера удари журналист по време
Коментари Харесай

Пловдив: Човек от пресслужбата на премиера удари журналист по време на посещението на могилата „Мал тепе“ край село Маноле

Пловдив. Човек от пресслужбата на премиера удари публицист по време на визитата на могилата „ Мал тепе “ край село Маноле, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус ”- Пловдив . Инцидентът стана откакто министър–председателят прегледа могилата благодарение на археолога Костадин Кисьов, в наличието на публицисти, а по-късно изиска да поговорят уединено. Тогава публицистите бяха помолени да слязат надолу и да изчакат. Любомир Методиев от пресслужбата на премиера, очевидно нервозен, стартира да подвиква на сътрудниците си, като приканваше да слизат надолу. В този миг колежка от народен ежедневник, която пожела анонимност, на смешка се приближи до него и помоли да се снимат. Той, в отговор, замахна с ръка и я удари по китката, като изясни, че пази персоналното си пространство и не разрешава да бъде окарикатурен. Оказа се, че в ръката си е държал диктофон, който аргументи руменина и отичане на ръката на журналистката. Тя напусна обекта разплакана.
След като завърши изказването си, министър председателят разпореди на подчинения си персонално да се извини на журналистката.
На фотографията може да прочетете извинението на Любомир Методиев, осъзнал виновността си.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР