Пловдив. Благодаря на всички, които гласуваха за кмет, районни кметове

...
Пловдив. Благодаря на всички, които гласуваха за кмет, районни кметове
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Здравко Димитров, ГЕРБ - Пловдив: Благодаря на всички, които гласуваха, вторият тур е решаващ за бъдещето на града

Пловдив. „ Благодаря на всички, които гласоподаваха за кмет, районни кметове и общински съветници в Пловдив! С вашия глас през днешния ден бе определен новият състав на Общинския съвет. Вотът ясно сподели, че пловдивчани желаят дясно прагматично ръководство, което развива стабилно града “. Това сподели претендентът за кмет на Пловдив от ГЕРБ Здравко Димитров, оповестиха от предизборния щаб на Димитров . „ Хората желаят от нас разговор, бистрота и ясни дейности за решение на проблемите, а не политически борби и безвремие. Това ще създадем!
Пловдив няма време за губене, притиснати сме от бързите темпове на икономическо развиване и повишаване на популацията, ние би трябвало да се оправим с всички произлизащи от това промени “, показва Димитров.
„ Като претендент за кмет по време на цялата акция слушах пловдивчани, чух проблемите им и имам решения. Вторият тур ще бъде значим тъкмо толкоз, колкото и вчерашния. Защото бъдещият кмет ще е този, който ще организира общинските политики и ще бъде моторът на измененията. Пловдивчани желаят да се чува гласът им. И аз ще го направя! Смятам, че имам знанията и опита да ръководя града с политическите партии, неправителствените и гражданските организации, които работят със сърце и доста сила за Пловдив!
На втори тур вашият глас е решителен за бъдещето на града, значима е поддръжката на вашите близки и другари! Бъдете дейни, гласувайте! “, сподели още Димитров
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР