Пловдив без украса, Коледа кацна само в "Капана" СНИМКИ Баня

...
Пловдив без украса, Коледа кацна само в "Капана" СНИМКИ Баня
Коментари Харесай

Кмет украси Баня като коледна приказка

Пловдив без декорация, Коледа кацна единствено в "Капана " СНИМКИ

Баня става най-красивият фон за коледни и новогодишни фотоси по пътя Пловдив-Карлово. Приказният сюжет стартира още от входа на градчето - скулптурен знак, знак на минералните извори. От няколко дни контурите му са опасани с LED осветяване и нощем се вижда от километри. Денем на върха на фигурата се вее нов трикольор. От признака на Баня към вътрешността на курорта води неотдавна осветената улица.

Тези са първата Коледа и първата Нова година, през които постройката на читалище „ Св. св. Кирил и Методий ” грее обляна в светлини.

Истинска атракция за Баня и района обаче е приказната комбинация от Дядо Коледа, елена Рудолф с шейната и Снежанка, сложена в зелената повърхност на улица „ Александър Стамболийски ”. Две джуджета непроменяемо съпровождат основните герои в тази приказка. Фигурите на познатите герои са внушителни и са опасани със светещи гирлянди. И през деня, и нощем те са като магнит за локалните и гостите на Баня, които особено се снимат на този фон.

Тази декорация се обезпечава от предприемача Дело Шатов, който от 20-ина години живее и работи в Германия. Къщата му, пред която е експонирана атрактивната комбинация, е отговарящ декор на приказката за Дядо Коледа и Снежанка - цялата фасада грее в светлинна завеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР