Пловдив бе домакин на втората от поредицата безплатни лекции на

...
Пловдив бе домакин на втората от поредицата безплатни лекции на
Коментари Харесай

Андрей Арнаудов: Взел съм максимума от живота

Пловдив бе хазаин на втората от поредицата безвъзмездни лекции на ДНК – „ Как да наредим своя пъзел? “. Над 200 души станаха очевидци на прочувствените истории и самопризнания на Андрей Арнаудов и психолога Ани Владимирова. Лекциите сплотяват от ден на ден младежи, които желаят да схванат по какъв начин биха могли да се развиват кариерно в България и в същото време да основат щастливо семейство и деца.

Примери и персонален опит за това дадоха и останалите участници в полемиката - доктор Милен Врабевски, доцент Георги Бърдаров и проф. доктор Емил Ковачев. Телевизионният продуцент Андрей Арнаудов не скри, че прекомерно рано е постигнал всичко, за което е мечтал и това го е предизвикало да отговори самичък на най-важния въпрос: „ Работя от 17-годишен, само че съм имал шанс относително рано да ми провърви.

Oще на 19-20 години съм имал всичко, за което едно момче на тази възраст може да си мечтае. Взел съм максимума от живота – празненства, доста другари, клубове, дами, пътувания – 100% от купона, само че и 100% от работата. И в един миг си зададох въпроса: „ Какво остава от всичко това? “.Ще научим какъв е отговорът на 5 юни, в Икономически университет – Варна, зала „ Аула “, от 18:00 часа, вход – свободен.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР