Пловдив. Акция по премахване на стари и опасни метални детски

...
Пловдив. Акция по премахване на стари и опасни метални детски
Коментари Харесай

Пловдив: В район „Северен” са премахнати опасни детски съоръжения

Пловдив. Акция по унищожаване на остарели и рискови железни детски уреди на територията на регион „ Северен ” организира районната администрация. Това заяви за Радио „ Фокус “ - Пловдив кметът на Района инж. Ральо Ралев. От обособената площадка за отдих, намираща се южно от жилищния блок на ул. „ Борба ” 23-33 са отстранени рискови остарели железни детски катерушки, както и остарели железни уреди, употребени за простори. Теренът е измит от остарели пейки, построени от базалтови плочи, както и няколко рискови и неизползваеми бетонни уреди, вкопани в земята. Теренът ще бъде възобновен и облагороден.
Акцията по унищожаване на рискови остарели железни уреди е траял на терена, западно от ул. „ Колю Фичето “ 1-7. Теренът към този момент е измит, следва да бъде горист.
„ Ще продължим с акциите по унищожаване на неизползваеми уреди на територията на регион „ Северен ”, с цел да може повече терени да бъдат облагородени, залесени и да се употребяват за отдих от жителите през топлите месеци ”, сподели кметът инж. Ральо Ралев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР