Пловдив. 14 нови автомобила бяха разпределени по всички полицейски управления

...
Пловдив. 14 нови автомобила бяха разпределени по всички полицейски управления
Коментари Харесай

Пловдив: 14 нови автомобила бяха разпределени по всички полицейски управления в областта

Пловдив. 14 нови автомобила бяха разпределени по всички полицейски ръководства в Пловдив и региона, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “– Пловдив . Автомобилите са обезпечени от управлението на Министерство на вътрешните работи, с цел да заменят морално остарелите и механически амортизирани коли по места. Очаква се напълно скоро да дойдат още към 10 автомобила, които също ще бъдат разпределени по ръководствата в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи (ОДМВР) в Пловдив.
„ С това се надяваме да подобрим работата на сътрудниците и изискванията, в които те работят, тъй като по-голямата част от времето си прекарват точно по колите “, сподели старши комисар Атанас Илков, шеф на ОДМВР. От управлението на дирекцията се надяват това да стимулира чиновниците и те да правят още по-качествено и професионално работата си. Автомобилите ще служат най-вече за патрулно-постова активност. Засега те са оборудвани единствено с по още един комплект гуми, които са зимни.
Старши комисар Илков напомни, че преди година Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи получи и чисто нови коли, предопределени за бранш „ Пътна полиция “, за надзор на пътя.
Новите коли бяха осветени от отец Еленко от Пловдивската света митрополия. Той благослови и чиновниците на ОДМВР. На церемонията участва и регионалният шеф на Пловдив Здравко Димитров. След формалната част новите коли потеглиха към ръководствата.
Цветана ТОНЧЕВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР