Плоският и стегнат корем е мечтана цел и за мъже,

...
Плоският и стегнат корем е мечтана цел и за мъже,
Коментари Харесай

3 прости и ефективни упражнения за стегнат корем

Плоският и стегнат стомах е мечтана цел и за мъже, и за дами. А новата година постоянно идва с заричане да се стегнем и да влезем още веднъж във форма. Това 30-дневно предизвикателство е тъкмо това, което може да ви помогне да постигнете тази цел. Нужно е малко място вкъщи и много повечко непримиримост и дисциплинираност, поучава Dama.bg.

Предизвикателството включва следните извършения:

Коремни преси. Те са главното упражнение за стягане и укрепване на мускулите на коремната област. При коремните преси се включват главните гръдни мускули, както и вършиме, предните, задните и страничните коремни мускули.

Повдигане на краката. Страхотно упражнение за трениране на коремните мускули. То заздравява вършиме коремни мускули и тазобедрените флексори (сгъващите мускули на краката).

Дъска. Благодарение на това упражнение ще станеш по-силна. С него се тренира цялото тяло и се усъвършенства издръжливостта на коремните мускули и гърба.

За да постигнеш по-добри резултати, би трябвало да следваш и няколко съвета:
Пий доста вода през целия ден. Яж по-малки порции. Яж задоволително протеини, с цел да изградиш добре завършени мускули и да топиш мазнини по-бързо. Яж потребни въглехидрати след подготовка, с цел да захраниш мускулите. Например може да ядеш ядки, пълнозърнести тестени произведения, кафяв ориз и други Елиминирай напълно захарта и бялото брашно. Вместо това яж пълнозърнесто брашно и храни, които не съдържат добавена захар. Ускори метаболизма си като ядеш по-често на по-малки порции – по 5-6 пъти дневно.
Ето по какъв начин да вършим упражненията във всеки един от 30-те дни:
Снимка: Dama.bg  3 елементарни и ефикасни извършения за стегнат стомах

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР