Плод на въображението на местния хотелиер Раниеро Кампигото, Starlight Room

...
Плод на въображението на местния хотелиер Раниеро Кампигото, Starlight Room
Коментари Харесай

Под звездите в Италианските Алпи

Плод на въображението на локалния хотелиер Раниеро Кампигото, Starlight Room Dolomites е мобилна спалня, скрита в живописните италиански Алпи, на 20 километра от ски курорта Cortina d`Ampezzo.

Разположена на надморска височина от 2055 метра, уединената стая предлага на всички, които съумеят да се изкачат до такава степен, превъзходни гледки към планината денем и звездно небе през нощта.

 Снимка 358208

Starlight Room Dolomites е направена по този начин, че в която и посока да огледа човек, да му дава аспект към зашеметяващата планинска местност.

Но с изключение на стъклени, стените и таванът са и топлоизолирани, което (на сходна надморска височина) е от огромно значение и гаранция за комфорт. За удобството принос има и леглото, сложено по метод, който разрешава най-хубавата панорама, до момента в който заспиваме.

 Снимка 358209

Обзавеждането на Starlight Room Dolomites е семпло - с цел да не отвлича вниманието от гледката, само че и задоволително комфортно, с цел да имаме всичко належащо като тв приемник, климатик и външна баня.

По време на престоя се поставят безвъзмездни шоколади, музика, вкусна италианска закуска, както и изискана вечеря с три ястия, плюс вино и десерт.

 Снимка 358210

Но може би най-хубавото на мобилната спалня Starlight Room Dolomites е фактът, че е отдалечена от " цивилизацията " и до нея се стига само със снегоходки или снегомобили.

 Снимка 358211

 8 места в Европа, където можем да спим в мехурче
Къде в Европа може да спим в мехурче

Уникално прекарване под звездите
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР