„Плод единствено на болната фантазия на хора, за които истината

...
„Плод единствено на болната фантазия на хора, за които истината
Коментари Харесай

Пеевски: Думите на Асен Василев преминават границите на нормалността

„ Плод само на болната фикция на хора, за които истината от дълго време няма никакво значение “ са изказванията на вицепремиера Асен Василев, че притежателят на „ Инса Ойл “ Георги Самуилов му се е оплаквал от напън от страна на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Това разгласи депутатът от Движение за права и свободи в позиция до медиите, представена от bTV.

Василев сега е разследван от прокуратурата поради сигнал точно от Самуилов. По-рано вицепремиерът уточни неговата компания като една от виновните за нервността към цените на горивата при започване на март.

Вчера Борисов прикани Самиулов да каже какво знае по случая, а от компанията на предприемача оповестиха, че ще се оплачат в Брюксел и не одобряват политическия напън " нито в предишното, нито в този момент ".

Според Пеевски думите на Василев от преди дни „ изумяват със своето безсрамие и минават границите на нормалността. Изказана обществено от представител на висшата изпълнителна власт, тази операция безспорно удари дъното на деградацията във всевъзможен смисъл – и честен и политически “.

Бившият медиен притежател и неуспешен началник на ДАНС дефинира протичащото се като „ следващата клеветническа акция от страна на олигархичния кръг „ Капитал “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР