Плиткоумните не смятат за себе си, че са такива, обясни

...
Плиткоумните не смятат за себе си, че са такива, обясни
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Политиците са основната причина, за да съществува мафията 


”Плиткоумните не считат за себе си, че са такива ”, изясни Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта пред Дарик радио. „ Аз виждам този инструмент лъжата като нещо, което се утвърждава като нормално… Намират това за най-сигурния метод да си реализиран задачите “, разясни претендентът за депутат. Христо Петров означи, че отдавна се интересува от политическите процеси.

„ Всеки от тези хора би трябвало да е там с ясното схващане, че оказва помощ на страната си с това, което е най-хубав “, изясни той по отношение на ролята на народните представители. „ Безпокои ме ниският коефициент на потребно деяние на тази институция “, разяснява Петров по отношение на Народното събрание.

Той изясни, че посредством процедурите по водене, говоренето отвън тематиката и другите процедурни хватки, отдавна се пробват да ни внушат, че това е политиката. „ Има престижи, просто би трябвало те да са множеството “, разяснява той по отношение на експертността на политиците ни. „ Може да има реформи… Но просто би трябвало да има една сериозна маса от хора “, безапелационен е той.

„ В политиката можеш да постигнеш вероятното, а не мечтаното “, изясни Христо Петров. Той разяснява, че политическите анализатори дават препоръки и рецензии, само че „ по-късно затварят преносимия компютър “ и разкритикува нежеланието им да „ се изцапат “.

По думите му политиците одобряват властта като „ игра на Господ “.

„ Мафията не е допустима без политиците и съгласно мен политиците са главната причина, с цел да съществува тя “, разясни той. По думите му всички са видели, че мафията може да смъква държавни управления.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР