Плиткоумните не смятат за себе си, че са такива, обясни

...
Плиткоумните не смятат за себе си, че са такива, обясни
Коментари Харесай

Ицо Хазарта пред Дарик: Безпокои ме ниският коефициент на полезно действие на НС

" Плиткоумните не считат за себе си, че са такива ", изясни обясни Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта,в специфичното издание на " Стълбището " по Дарик радио.

" Аз виждам този инструмент лъжата като нещо, което се утвърждава като обикновено... Намират това за най-сигурния метод да си реализиран задачите ", изясни претендентът за депутат.

Христо Петров изясни, че отдавна се интересува от политическите процеси.

" Всеки от тези хора би трябвало да е там с ясното схващане, че оказва помощ на страната си с това, което е най-хубав ", изясни той по отношение на ролята на народните представители.

" Безпокоимениският коефициент на потребно деяние на тази институция ", разяснява той по отношение на Народното събрание.

Той изясни, че посредством процедурите по водене, говоренето отвън тематиката и другите процедурни хватки, отдавна се пробват да ни внушат, че това е политиката.

" Има престижи, просто би трябвало те да са множеството ", разяснява той по отношение на експертността на политиците ни. " Може да има промени... Но просто би трябвало да има една сериозна маса от хора ", безапелационен е той.

" В политиката можеш да постигнеш вероятното, а не мечтаното ", изясни Христо Петров.

Той разяснява, че политическите анализатори дават препоръки и рецензии, само че " по-късно затварят преносимия компютър " и разкритикува нежеланието им да " се изцапат ".

По думите му политиците одобряват властта като " игра на Господ ".

" Мафията не е допустима без политиците и съгласно мен политиците са главната причина, с цел да съществува тя ", разясни той.По думите му всички са видели, че мафията може да смъква държавни управления.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР