Плейофът за влизане в първата осмица на Суперлигата между Левски

...
Плейофът за влизане в първата осмица на Суперлигата между Левски
Коментари Харесай

Официално пренасрочиха плейофа Левски София - Локомотив

Плейофът за влизане в първата осмица на Суперлигата сред " Левски София " и " Локомотив " (Пловдив) бе отсрочен на база признатите от УС на БФВ на 6.10.2020 година Правила за деяние при позитивен резултат за COVID-19. Според разпоредбите при най-малко четирима картотекирани състезатели от представителния тим, потвърдено инфектирани с ковид, съответният волейболен клуб има правото да изиска отсрочване на идната си среща след установяването. Четирима състезатели на " Левски София " са с позитивни проби, разследване на което от клуба желаеха отсрочване.

Ръководството на Национална волейболна лига реши плануваната за 23.10.2020 година среща и за 26.10.2020 година възможна решителна среща от плейофа да бъдат отсрочени. НВЛ насрочи изиграването на двете срещи, както следва: на 05.11.2020 година и възможна решителна среща на 09.11.2020 година при опазване на същата поредност на семействата. Часовете ще бъдат конкретизирани в допълнение.

Само срещите от първи и втори кръг на в Първа и Втора осмица на Суперлигата, които са директно отнесени до присъединяване на " Локомотив " (Пловдив) и " Левски София ", се отсрочват, като в допълнение ще бъдат избрани дни и часове за провеждането им. Останалите мачове от първи и втори кръг на Суперлигата се играят по стратегия.


СНИМКИ: Facebook на Национална Волейболна Лига / National Volleyball League

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР