Плеймейтката Златка Райкова се опитва да гради имидж на сериозна

...
Плеймейтката Златка Райкова се опитва да гради имидж на сериозна
Коментари Харесай

„Уикенд“ със сензационни разкрития: Златка сложила рога на ММА боеца Георги с Велислав Делибалтов! Братът на Борис Дали го направил в тоалетната с русата фурия

Плеймейтката Златка Райкова се пробва да гради имидж на сериозна жена, но мнозина си спомнят какви ги е правила в недалечното минало. Русата хала е имала толкоз доста връзки, че даже не си спомня за някои от тях. Моногамността на била присъща на риалити звездата от „ Биг Брадър: Мост Уонтед ” и тя постоянно въртяла по няколко мъже едновременно.

В Къщата на Големия брат стана ясно, че навремет о Златка е имала „ флирт ”, както тя го назова, с мъжа на съквартирантката си Никита – Борислав Борисов. Запознати издават, че по това време Райкова била съществено обвързана с ММА боеца Благой Иванов – Багата, само че това не й попречило да огледа настрана.

Плеймейтката се срещнала с Боби Ръгбиста в пловдивска дискотека и незабавно го харесала поради високия му растеж и огромните мускули. Той също бил впечатлен от сексапилната русокоска и няколко пъти мачкал чаршафите с нея, само че случката им по този начин и не прераснала в нещо по-сериозно. Златка го предизвестила да мълчи, тъй като не желала Багата да схваща за измяната й, но спортистът побързал да опише на всичките си другари, че е спал с нея.

„ Борислав е тъкмо подобен, какъвто  се демонстрира - манипулатор с голямо его. Жените доста го харесват и той добре се възползва. Полудява, в случай че някоя го отреже, тогава към този момент е кадърен да направи чудеса, с цел да стане на неговото. Страхливец е, респектира с визия, само че вътрешно е мишка. Обожава да е под светлините на прожекторите. Не желал да се разчува, че е бил със Златка?! Та той на цяла София се похвали! ”, разясняват хора от обкръжението на Ръгбиста, осведомени с особеностите на характера му. И допълват, че най-вероятно той не изпитва изключително мощни усеща към актуалната си жена Никита Джонсън.

Говори се, че Златка постоянно кръшкала на Багата, и то с най-различни мъже. В предишното рядко се случвало палавата хубавица да стои добродушно единствено с един, а секс описът й въобще не е къс.

Райкова не остана вярна и на някогашния си избраник Георги Валентинов. Едрогърдата русокоска направи Жоро за посмешище, като му изневери с брата на артиста Борис Дали – Велислав Делибалтов. Плейбоят, по който Златка от дълго време си падала, бил в публиката на шоуто „ Като две капки вода ” седмица преди полуфинала. Свидетели рапортуват, че плеймейтката мигновено го фиксирала с взор, а след края на осъществяването си го завлякла зад кулисите, където консумирали пристрастеността си непосредствено в тоалетната. Двамата дори не се пробвали да бъдат дискретни, тъй като пъшкането им се чувало далеко, а хората от екипа останали безмълвни от това, което достигнало до ушите им.

Слуховете за пикантната случка бързо се разпространиха в светските среди и не останаха загадка за самия Георги. Огорчен и афектиран, той скапе годежа с Райкова и през днешния ден не желае да чува за нея . „ Благодарен съм на ориста, че ме отърва от тази жена! Признавам, че я обичах, само че бях заслепен  - не съумях в точния момент да разкрия същинската й същина. Не заслужава дори да я разясня. Откакто е с оня палячо Благой Георгиев, даже не я приветствам! ”, разяснява посраменият Валентинов.

Златка се залюби с някогашния футболист Благо Джизъса в края на лятото и в този момент като че ли се срами от бурното си минало. Блондинката твърди, че е безумно влюбена и за първи път й се случва да изпитва сходни усеща.Тя избира да не помни за десетките мъже, минали през леглото й, а за Боби Ръгбиста дори споделя, че не си спомня. „ О, това беше доста от дълго време, преди близо 10 години! Няма смисъл да се ровим в тези остарели истории. Аз дори не си припомням за него! ”, изясни Райкова в Къщата ”.        
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР