Плеймейтката Златка Райкова най-после се осъзна и поумня. Изкусителката пропищя

...
Плеймейтката Златка Райкова най-после се осъзна и поумня. Изкусителката пропищя
Коментари Харесай

Русата Златка съжалява за гърдите балони

Плеймейтката Златка Райкова най-сетне се осъзна и поумня. Изкусителката пропищя от силиконовия си бюст. Пазарджиклийката разкри, че в пазвата си носи цели 1450 кубика, по 725 във всяка гърда. „ Много са огромни и ми тежат. Момичета, не си слагайте такива гърди. Вече не са съвременни! И е изтезание да си с тях! ” – посъветва откровено Райкова останалите златотърсачки.
В последно време от ден на ден плеймейтки пищят от големите си гърди и споделят, че съжаляват, че са си поставили такива великански цици и усти. Моника Валериева от години се оплаква, че не си харесва устата-вагина, само че е правена със силикон и няма по какъв начин да го отстрани. Наскоро дупничанката призна, че желае да си понижи големия бюст, който към този момент не е съвременен и не й харесва. Преди дни Златка също се оплака от несгодите, които идват с огромната гръдна обиколка. Русото прелъщение изясни, че силиконовите цици са демоде и също така за нея е голямо предизвикателство да си намира облекла, които да пасват хем на големите й бомби, хем на тънката й талия.

Въпреки това половинката й Карен наподобява е удовлетворен от наличието на пазвата й. „ Доста са огромни ”, отбелязва шеговито и със удовлетворение той на едно от сторитата в инстаграма на плеймейтката.

Преди време някогашната половинка на Благой Георгиев призна, че не мисли да си понижава бюста, тъй като й отивал, макар че е значителен. В момента Карен и Златка са на следващата си отмора. След като единствено до преди дни беше на българското Черноморие, тя към този момент се радва на лукса на гръцкия остров Микинос. Преди да се покаже от баровското място, Златка попита феновете си къде мислят, че отива, като един от вероятните отговори бе различен остров - Тасос. Той е доста по-евтин и наличен, за разлика от Миконос. Именно там годишно почива Благой Георгиев, който е рекламно лице на тамошен хотел и води всичките си дами на едно и също място. Преди дни Джизъса и новата му Ивана Главчева отпразнуваха рождения й ден. Щерката на Ванко 1 стана на 21 години навръх о. Тасос. Райкова за следващ път захапа някогашния си, че няма пари за отмора отвън хотела в Тасос и още един комплекс на родното море.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР