Плеймейтката Златка Димитрова – Черната Златка, се е разделила с

...
Плеймейтката Златка Димитрова – Черната Златка, се е разделила с
Коментари Харесай

Черната Златка смени бащата на детето си с известен бургаски плейбой

Плеймейтката Златка Димитрова – Черната Златка, се е разделила с бащата на детето си Мирослав и се е хванала с един от най-известните бургаски плейбой, съобщава Флагман.бг. Става въпрос за младия предприемач Галин Гочев.

„ От началото на годината Злати постоянно е засичана да разхожда сина си в Бургас. Явно еротичната моделка се е върнала в родния град след раздялата с Миро. Тя не дава и дума да стане за някогашния й мъж и татко на детето й. Чуе ли името му, незабавно избухва. Явно причина за раздялата е несходство в характерите им “, цъкат с език приятелки на Златка.



На интимната фотография, с която само Флагман.бг разполага, двамата с новия мъж в живота й – Галин, са се прегърнали мощно на брега на морето и любовно са сключили ръцете си. Красивата плеймейтка явно се радва на ласките на бургазлията.

Това не е единственият техен съкровен фотос, Гочев разгласява сходни в продължение на месеци. Под една от фотосите Златка даже изляла възприятията си с нежното самопризнание " обичам те, мишленце ".

Тази вечер Злати разгласява фотография в профила си, на която тайнствен мъж я прегръща нежно. Дали това е Галин, преценете сами.


Финансовото положение на красавеца от Бургас Галин Гочев е много устойчиво, подшушнаха наши източници. Гочев имал няколко оборотни автомивки, а до неотдавна постоянно бе забелязван в компанията на красиви силиконки, една от които е скандалната плеймейтка Глория Аенска.

Очевидци настояват пред наш екип, че постоянно се случвало и Гочев да си навлече гнева на някогашни съпрузи на дамите до себе си. Носят се митове за спор сред него и Николай Далакманов, въпреки и публично в престъпната хроника да няма подобен регистриран случай и това към този момент да остава единствено градска легенда.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР