Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица обмисляла сериозно опцията за втори

...
Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица обмисляла сериозно опцията за втори
Коментари Харесай

Първо в HotArena! Гонзовица бие шута на Гущеров!? Той я излъгал, че ще и купи кола

Плеймейтката Светлана Василева - Гонзовица обмисляла съществено опцията за повторно да скъса с гаджето си Християн Гущеров, научи HotArena.

Първият път беше малко откакто русокоската напусна къщата на Биг Брадър. Ден преди рождения си ден тя си събра багажа, натовари го с баничарка и с двеста отпраши от палата на Гущеров в столичния квартал Бояна. На празненството на рождения й ден знаково отсъстваше Християн. Който апропо не бил дал и един лев за купона.

Няколко дни по-късно обаче Гонзовица се върна при милионерския правоприемник и двамата дори си пуснаха обща фотография в обществените мрежи.
Това несъмнено не станало по любовни аргументи. Просто Християн и бил заречен, че ще и купи нова кола и ще и отпусне месечен бюджет за разходи. Малко по-късно Василева стартира да дава изявленията, в които обясняваше по какъв начин станала на 30 години и е време да има деца.

От 27 декември предходната година когато Светлана и Гущеров се събраха за повторно до ден сегашен обаче Гонзовица не е получила..... кола.
През този интервал двамата си пуснаха няколко фотоси, тя се снима с майка му. Всичко хубаво, само че фотография на кола няма.

Този неоспорим факт доста тормози плеймейтката. Тя се чувствала за повторно прецакана. Първият път го беше напуснала, тъй като я държал на изсъхнало и без кеш. Сега кошмара май се повтарял, оплаквала се русокоската.

HotArena научи, че това не са единствените тъмни облаци над главата на Василева. Таткото на Християн някогашния народен представител и предприемач Добромир Гущеров по никакъв метод не виждал Гонзовица като снаха. Коментирал, че тази няма никаква специалност и единствено ще му точи парите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР