Плеймейтката Светлана Гущерова разкри, че е в болница. Тя сподели

...
Плеймейтката Светлана Гущерова разкри, че е в болница. Тя сподели
Коментари Харесай

Гущерова в болница след ЧРД


Плеймейтката Светлана Гущерова разкри, че е в болница. Тя показа фотография в инстаграм профила си, на която се вижда, че е на легло, а на ръката й е комплициран абокат. От споделения кадър не излиза наяве каква е повода за престоя на русокоската в болничното заведение.

За рождения си ден плеймейтката дружно със брачна половинка си Християн бяха във Венеция.



Вместо да се любуват на извънредно сантиментална атмосфера, с която се слави италианският град, плавайки с гондола по водните му канали, както нормално вършат, когато се озоват там, този път те прекараха съвсем целия си престой сред четирите стени на хотелската си стая. Както русокоската сама разкри в обявата, която показа в Instagram профила си, отбелязвайки настъпването на своята тридесет и пета годишнина, тя и мъжа ѝ са се разболели тежко. 

За посрещането на Новата година семейство Гущерови взеха решение да сменят местонахождението си, отправяйки се към Виена, където, тъкмо в среднощ, подвигнаха чаши с шампанско, написа още Телеграф.

Светлана разгласява фотография, на която се наподобява, че се любува на пътуването, разходила се из австрийската столица, любувайки се на празничната ѝ декорация от безчет блестящи светлинки.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР