Плеймейтката Светлана Гущерова изненада любимия си с приказна торта за

...
Плеймейтката Светлана Гущерова изненада любимия си с приказна торта за
Коментари Харесай

Светлана подари торта с гущер на мъжа си - slava.bg

Плеймейтката Светлана Гущерова изненада обичания си с приказна торта за рождения му ден. Бизнесменът Християн Гущеров поля 32-ата си годишнина преди броени дни. А майката на детето му му сервира сладко прелъщение с пълзящ гущер от захарно тесто от горната страна.

„ Измина още една година от безграничната ни и нестихваща обич. Любов, която ме промени, обич, която ме прави мощна, обич която ме подари с най-прекрасните и същински моменти! На 12.07.1988 година ориста е поръсила сърцето ми с магически прашец, и е предрекла, че ти ще бъдеш мъжа на живота и сърцето ми!

Бъди здрав обич моя, бъди благополучен, бъди сполучлив и не спирай да бъдеш най-прекрасния и добър мъж с най-голямото и положително сърце! Аз ще бъда до теб, ще вървим дружно по пътя без да стопираме пред нищо! “, написа Светлана в обществените мрежи във връзка празника.

Припомняме, че на същата дата преди две години двамата се разходиха и до олтара. През февруари предходната година се роди и щерка им - Анелия-Добромира, която е кръстена на свекъра и свекървата на Светлана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР