Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се

...
Плеймейтката Нора Недкова заби световен шампион по бокс. Красавицата се
Коментари Харесай

Нора Недкова вкара в леглото ливански боксьор

Плеймейтката Нора Недкова заби международен първенец по бокс. Красавицата се появи със свръхпровокативен тоалет на мача на Кубрат Пулев и Хюи Фюри и провокира възторг. Чаровната Нора притегли вниманието на Мануел Чар—диамантеното момче на бокса, което бе посетител на мача. Освен това Нора бе съумяла да се снабди с ВИП пропуск, който й даде опция да гледа мача надали не от първия ред, напълно покрай спортиста, написа „ България днес”.

24-годишната изкусителка дойде съвсем полугола и изцяло сама. Прозрачната й черна рокля привличаше вниманието съвсем толкоз, колкото и мачът на кръга. Самата Нора непрестанно се оглеждаше към себе си, а вниманието й бе привлечено от Мануел Чар. Той бе показан на публиката директно след успеха на Пулев.

Братът на Нора се срами от нея

34-годишния ливанец от сирийски генезис съобщи, че на драго сърце би се бил с Пулев, а също така му честити и успеха. Чар завоюва една от международните трофеи в тежка категория през ноември 2017, с което се трансформира в една от звездите на бокса. Той даже съумя да победи по точки съветския колос Александър Устинов, който към този момент има загуба и от Кобрата. Ливанецът трябваше да се бие с Фрес Окендо преди месец, само че бе заловен с допинг.

Мис Плеймейт 2017 без грим

Междувременно при овакантяване на залата, двамата с Нора сякаш инцидентно се засякоха. Последваха фотоси, диалози, замяна на телефоните и даже обятия. Нора към този момент призна, че сега е свободна и търси своя рицар на бял кон. Съдейки по интереса на Чар към нея, май няма да остане сама още дълго време.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР