Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал и то

...
Плеймейтката Нора Недкова успя да спретне зверски скандал и то
Коментари Харесай

Нора Недкова заформи скандал, викна полиция

Плеймейтката Нора Недкова съумя да спретне свиреп скандал и то без причина в центъра на родната си Варна. Преди броени дни тя седнала с компания в непретенциозна пицария на пешеходния бул. в морската столица. Русата упоритост хапнала спагети, а другите към нея салата и някоя друга чаша вино. След като получила сметката от 40 лева обаче, Норчето се разбучала с ломотещ глас.

„ Няма да платя тази сметка, каква е тази паста 40 лв.. На какво наподобява това, вие подигравате ли се? “, крещяла с цялостно гърло риалити лъвицата „... а и пастата ви не става за нищо “, ковяла готвача блондито, споделя Lifeonline.bg.

on Sep 12, 2020 at 9:08am PDT

Опитите на личния състав да се схванат с беснеещата мадама обаче блъснали на камък. Тя тропала с крайник и отказвала да заплати сметката. Мятала изкуствени коси и в гнева си вдигнала телефона и извикала полиция. Без причина и без да е застрашена сигурността й.

Пристигналият на място полицейски патрул с учудване разкрил, че на процедура няма никакъв проблем, като се изключи че скандалната хала оспорва цената на спагетите в пицарията. След като униформените си отпътували, Недкова и компания се изнесли от заведението без да платят.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР