Плеймейтката Нора Недкова, която от вчера е президент на „Вип

...
Плеймейтката Нора Недкова, която от вчера е президент на „Вип
Коментари Харесай

Мега Смях! Нора Недкова С Поредна Издънка

Плеймейтката Нора Недкова, която от през вчерашния ден е президент на „Вип Брадър – женско царство“, се самопровъзгласи за основен прокурор на Къщата, макар че не знае какво тъкмо работи държавният обвинител. Нора доста се изложи пред цяла България, като изясни, че прокурорът бил човек, който изяснява нещата на по-прост език, когато има проблем сред хората.

Абсолютното й незнание обаче не попречи да си присвои тази привилегия, откакто разбра, че точно основният прокурор ще има право на три номинации всяка седмица до края на сезона.

Президентът Нора и вицепрезидентът Кулагин имаха нелеката задача да решат кого от съквартирантите си да попарят с приемането на първите закони в Къщата. Нора реши Ричард да остане без багаж, Богдана да се къпе единствено със студена вода, а Папи Ханс да спи на двора – и за тримата това важи до края на сезона. Вицепрезидентът Кулагин й отмъсти, като реши тя да извършва последния закон, а точно храната, която си поръчва особено, да й бъде сервирана само във тип на пюре. Още довечера Нора опита пасирана ципура с брюкселско зеле.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР