Плеймейтката Нора Недкова изненада с избора си на партньор за

...
Плеймейтката Нора Недкова изненада с избора си на партньор за
Коментари Харесай

Нора Недкова изненада с партньор

Плеймейтката Нора Недкова изненада с избора си на сътрудник за следващото светско празненство тези дни. Риалити фурията се появи в провокационен тоалет и компанията на новия кадър на "Папараци " Мирон Крумов. Дебютът им беше на награждаването на "Нощта на секссимволите ", което се състоя предходната вечер.



Двамата се появиха дружно в разгара на купона и мигновено станаха център на внимание. Нора не спираше да си прави селфи с Мирон, който по специалност е сценарист, само че от скоро е и риалити кадър на "Папараци " за да се приобщи към родният елит.



Сред отличниците на церемонията бяха Сами Хоссни от "Фермата ", който стана Секссимвол измежду мъжете в риалити продукциите, а измежду дамите с тази купа се окичи Елизабет Илчева. Фолк певицата Мария се снабди с цели две статуетки от Нощта на секссимволите. Изпълнителката получи отличие в категориите Поп фолк секссимвол и Секссимвол Майка. Футболистът Даниел Златков пък разгласи наградите на Мария, особено пристигнал за събитието в столичния клуб "Силикон ".



Сами от "Фермата " получи приз за Секссимвол риалити звезда.



Сред наградените бяха и "Мис Вселена " Жана Янева, настоящата "Мис България " Радинела Чушева и Марешка Бардем.



Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР