Плеймейтката Николета Лозанова и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо в

...
Плеймейтката Николета Лозанова и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо в
Коментари Харесай

Николета Лозанова Призна, Че Не Е Спала С Роналдо

Плеймейтката Николета Лозанова и звездата на Ювентус Кристиано Роналдо в последна сметка не са мачкали чаршафите дружно. Смуглата хубавица от Караджово даже беше включена от италианския известен уебсайт МСН в листата със завоевания на футболиста, откакто за аферата им се заприказва още през 2016 година НиЛо обаче сама признава, че в аферата няма нито зрънце истина.

„ Виждала съм се Кристиано два пъти на публични събития – един път в Милано и един път в Испания. Дори не сме говорили ”, споделила пред колежки някогашната на Валери Божинов. Тя признала още, че предиздвикала приятеля си Венелин, който я придружавал, да направи фотоси от празненствата и да ги разгласява в обществените мрежи, като загатне, че Кристиано също е участвал и се е усамотил с Николета.

„ Роналдо е доста атрактивен мъж, само че аз си имам своя футболист – сродната ми душа Ники Михайлов, с който ни е писало да сме дружно още откогато за първи път се видяхме преди повече от 10 години ”, твърди още Лозанова, написа lupa.bg. И добавя, че през днешния ден не би си послужила с сходен на ниска цена пиар ход, освен, тъй като е задоволително известна, само че и с цел да не нарани мъжа до себе си.

Всъщност, тъпо най-много за Ники Михайлов, който сега е последна запаса в Левски и единственият му късмет да се отърка у огромния футбол е като зет на някой същински футболист посредством набора си от палави старлетки.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР