Плеймейтката Николета Лозанова е с прекъснати здравноосигурителни права. Тя не

...
Плеймейтката Николета Лозанова е с прекъснати здравноосигурителни права. Тя не
Коментари Харесай

Николета не си плаща осигуровките

Плеймейтката Николета Лозанова е с прекратени здравноосигурителни права. Тя не е плащала здравни вноски години наред, написа в. "България Днес ".

Николета до момента не е имала в никакъв случай същинска работа и трудов контракт. През годините кариерата й се развива като модел на свободна процедура. Тя е трябвало сама да се грижи за вноските си, само че е отсвирила това обвързване.

Любимата на вратаря Ники Михайлов неотдавна се изявява и като дизайнер. Тя има лична фешън линия за долни дрехи. Ни Ло обаче не е влага в осигуровки за бъдещето. Това значи, че в случай че й се наложи каквато й да е здравна помощ, не може да разчита на такава. Интересна детайлност е, че в случай че Николета реши да стане майка още веднъж и да роди дете на Ники, на този стадий тя не може да разчита на майчинство от страната. Николета има отговорности освен за актуалната години. От 2014 година насам тя е пропущала осигуровки, като за миналата 2018-а няма нито една импортирана.

Интересна детайлност е, че нейният обичан Ники Михайлов също е с прекратени здравни прави. Подобно е и ситуацията на някогашният й брачен партньор Валери Божинов. Футболистът също има дължими вноски и е с прекратени права.

Златка Райкова, която също като Николета е някогашна плеймейтка и сегашна дизайнерка, е отличничка в това отношение.

Злати е платила всичките си вноски и може да разчита на всякаква болнична помощ по време на бременността си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР