Плеймейтката не успя в съдебната битка срещу тях. Но се

...
Плеймейтката не успя в съдебната битка срещу тях. Но се
Коментари Харесай

СЕНЗАЦИОННО: Проклятието на Черната Златка застигна Баневи!

Плеймейтката не съумя в правосъдната борба против тях. Но се зарече, че ще води война, до момента в който не спечелва справедливостта.

Олигарсите заграбиха наследството на бургазлийката. Вторият й татко се спомина от терзание, откакто милионерите Николай и Евгения Баневи сложиха ръка на земята му с повърхност от 34 декара на къмпинг „ Каваците “.

Възрастният мъж не устоя на напрежението и напрежението и в следствие от всичко това разви тежко заболяване.

След гибелта му, Златка Димитрова се зарече, че ще потърси отмъщение. Тя неведнъж се оплаква и от юристите на богаташите, заявявайки че фамилията й непрекъснато е унизено от тях.

Но също така, околните й трябваше да търпят и мутрите на олигарха, които нахлуха в къмпинга и го управляваха като негови притежатели.

След последните събития около семейството Баневи, всички пострадали от техните безчинства най-сетне може да си отдъхнат, тъй като този път олигарсите надали ще се измъкнат невредими. Срещу тях има обвинявания за пране на 1 милиард лева Те са и първите българи, чиито имена изплува в офшорки в Панама. Двамата съпрузи имат офшорки на Сейшелите и Бахамите. Те са притежатели и на 100 компании у нас, като множеството от тях са пред банкрут.

Самата Евгения Банева призна за офшорките и съобщи, че когато става въпрос за политици, това не е закононарушение, написа Пик.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР