Плеймейтката Златка Райкова планира да заживее зад граница заедно с

...
Плеймейтката Златка Райкова планира да заживее зад граница заедно с
Коментари Харесай

Златка Райкова емигрира! Русото изкушение ще последва новия си приятел в...

Плеймейтката Златка Райкова възнамерява да заживее зад граница дружно с новия си другар, написа столичен вестник.
Преди повече от месец Златка постави завършек на дългогодишната си връзка с ММА боеца Георги Валентинов. Скоро по-късно тя се залюби с богат юноша, който живее и учи в Англия. 25-годишният й нов ухажор със солидни финансови благоприятни условия желал Райкова да е компактно до него. Затова и й предложил да се реалокира на Острова, с цел да нямат връзка от разстояние. Златка в началото се стреснала от шантавата концепция, защото приятелите и домът й са в България и не си представяла да се отдели от тях. Впоследствие решила да постъпи ексцентрично и да последва новата си обич, защото тя щяла да бъде надалеч от някогашния си другар.
Плеймейтката се чувствала кофти, че неотдавна си купи тузарски апартамент в покрайнините на София и след замиването й жилището ще стои празно. Новият й другар й заречен, че няма да й липсва нищо и бил подготвен да извърши всички нейни прищевки, което съблазнило още повече русокоската. Младежът изглеждал сериозен в желанията си, а и показал добър стандарт на живот, като даже ходел с защита, с цел да наподобява още по-внушително.
Вече като необвързана с ММА боеца, Златка Райкова се появи сама на сватбата на близката си другарка Светлана Василева с Християн Гущеров. Но тогава никой не се учуди, тъй като през годините Валентинов съвсем в никакъв случай не придружаваше Златка по всемирски събития. Затова и никой не я попитал на тържеството за какво е без половинката си.
" Златка доста искаше да отиде на сватбата дружно с новия си другар. Но Георги разбра за желанията й и я предизвести, че ще стане ужасно, в случай че го направи. Златка реши, че в действителност може да има проблеми и да провали най-важния ден на приятелката си. По тази причина беше още веднъж сама на обществено място, макар че стартира нова връзка ", разяснява преди време пред вестника непосредствен до плеймейтката.
През юни Райкова върнала годежния пръстен на Валентинов и му декларирала, че завършват. В мощни прочувствени моменти тя споделила тежките думи, че в никакъв случай не е имала желание да се омъжи за него и по време на присъединяване си в " Като две капки вода ", когато Георги й предложи пред всички, не му отказала, с цел да не се почувства неуместно пред цяла България. Тогава Георги излезе на сцената, падна на колене, а ошашавената Златка дълго време не можеше да отговори от изненада.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР