Плеймейтката Моника Валериева пак събра погледите на потребителите в социалните

...
Плеймейтката Моника Валериева пак събра погледите на потребителите в социалните
Коментари Харесай

Моника със сватбена рокля. Ще се жени!

Плеймейтката Моника Валериева отново събра погледите на потребителите в обществените мрежи с последната си фотосесия.

Сексапилната моделка разгласява няколко фотоси в профила си в инстаграм, облечена с разголена сватбена рокля. „ Най-великото благополучие е да усещаш, че някой те обича – не да го знаеш, да го усещаш! “, написа Валериева като коментар под фотосите, които събраха хиляди лайкове и позитивни мнения от почитателите й, написа "Труд ".

В последно време настойчиво в светските среди се приказва, че новият мъж в живота на Моника е член от Катарското кралско семейство – млад, ултра богат и добре изглеждащ мъж.





Още при започване на връзката им милиардерът е провъзгласил Валериева за своя кралица и не стопира да я обсипва с най-скъпите блага и доста рози. Щедростта на катареца не се лимитира единствено до цветята. Той подарява допустимо най-хубавото на половинката си – неповторим часовник, най-хубавият мобилен телефон, най-шикозните обувки на високи токчета, коли, златни огърлици и така нататък





Че е сериозен в желанията си към Моника, потвърждава и фактът, че той постоянно идва в България поради нея, въпреки че тя съвсем не се задържа в страната ни, откогато са се залюбили, настояват осведомени.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР