Плеймейтката Михаела Тодорова призна в интервю за „България днес”, че

...
Плеймейтката Михаела Тодорова призна в интервю за „България днес”, че
Коментари Харесай

Мис Плеймейт обясни защо е крила връзката с Ицо Стоте манекенки

Плеймейтката Михаела Тодорова призна в изявление за „ България днес”, че е държала връзките си с Христо Сираков, прочут с прякора Ицо стоте манекенки, в загадка, с цел да не я свързват с него. Тя обаче даде воля на възприятията си и призна какъв брой доста е обичала плейбоя, който си отиде без време преди месеци. „ Имам доста забавна история с Христо, която постоянно сме крили, с цел да не стартират всички да ме свързват с него. Като всяка нова плеймейтка просто съм избягвала това. Той е индивидът, на който дължа всичко това, което ми се случи. Познавам го от 18-годишна, близо 4 години.

Толкова доста го обичам и ми е мъчно да допускам, че това е истина. Христо беше най-близкият ми човек, най-хубавият ми другар. Аз съм доста сложен темперамент и не позволявам никой до себе си, само че Христо беше един от дребното изключения. След като той си отпътува, от мен си потегли част от мен. Дано Боби Гълъбов и Любо Дилов съумеят да запазят този необикновен дух на състезанието отсега нататък. Аз съм горда, че съм последната коронясана от Христо Сираков.

Съжалявам, че не съм казвала преди и съм криела от хората какъв брой го обичам този човек, единствено да не си кажат нещо. Но най-малко си го казвахме двамата един на различен и той си го знаеше! ", признава русата изкусителка. Тя отхвърля да отговори на въпроса дали сега има мъж до себе си, само че признава: „ Била съм с персона от нашите среди, само че ще го запазя в загадка, тъй като ще стане огромен скандал”.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР