Плеймейтката Марешка Бардем е загубила разрешителното си за престой у

...
Плеймейтката Марешка Бардем е загубила разрешителното си за престой у
Коментари Харесай

Марешка остана без разрешително за престой у нас

Плеймейтката Марешка Бардем е изгубила разрешителното си за престой у нас, както и чанта с пари и документи, ожали се самата тя в обществените мрежи. "Вчера си изгубих дребната чанта с пари, паспорт, брошура, персонална карта и позволение за престояване в България. Ако намерите нещо, пишете ми апелирам. Предполагам някъде във варненска дискотека. Ще възнаградя този, който ми ги съобщи. Майната им на парите. Документите са ми доста значими. Благодаря авансово ", написа русокоската във Фейсбука.

Нейни другари от морската столица я посъветваха да ревизира в Първо районно полицейски ръководство, на чиято територия се намира въпросното заведение. Третата подгласничка в Мис Плеймейт 2017 показа още, че е проверила при личния състав на дискотеката, както е разпитала и таксиджиите, които са били извън, само че никой не е намирал чантата й. Тя посочи, че е била дребна, колкото портфейл.

View this post on Instagram
A post shared by Mareshka (@mareshka.bg) on Jun 8, 2019 at 12:22pm PDT

Други й се накараха, че не е трябвало да пие толкоз, а тя отвърна: "Не е от пиенето, по принцип съм забравана ". Докато търсеше документите си, тя отбрани и новоизбраната Мис България Радина Чушева. "Защо всички я хейтят? Аз я познавам персонално и знам, че като човек е блага и добра. Какво толкоз й има? Все хейт, братче, все някой да плюе! Все нещо ви е погрешно, без да познавате индивида. Я ходете си гледайте своя живот... С тези мисли и боклуци в главата, нямате време да мислите за триумф и развиването си. Със оскърбление и храчене единствено падате под равнището, което е по надълбоко и от корените на военачалник Шърман ", съобщи Марешка (оригиналният правопис е запазен), написа Телеграф.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР