Плеймейтката Маги Бадер проговори в интервю за „България днес” за

...
Плеймейтката Маги Бадер проговори в интервю за „България днес” за
Коментари Харесай

Маги Бадер:Не се виждам с жените, които победих

Плеймейтката Маги Бадер проговори в изявление за „ България днес” за стилните си желания, които я сблъскаха със Златка Райкова. Припомняме, че двете пуснаха съвсем идентични рокли в сбирките си, само че през днешния ден Маги твърди, че няма спор с колежката си. Въпреки това Бадер е безапелационна, че тя е първа е пуснала роклята-сако, която дублираха. „ Първо аз пуснах тази рокля на пазара. Но би трябвало да подчертая, че и двете със Злати сме ушили тези модели доста преди да ги пуснем.



Не е допустимо аз да я пусна на пазара и за 2 дни тя да я ушие и да я пусне. Просто роклята сако е шлагер през тази година и е обикновено това да се основава. Искам да кажа, че няма никакво състезание сред мен и нея кой първи, кой втори. Както аз, по този начин и Злати, гледаме да сме в наклонността. Тя е доста сладка и готина кокона.” Бадер отказала покана да взе участие в седмицата на модата в София в този момент, само че се надява това да се случи идващия път.

Секси брюнетката още веднъж повтори, че има сериозна връзка с приятеля си, само че не работят интензивно за правоприемник. С останалите участнички в състезанието плеймейт, който тя завоюва, не поддържа връзка, само че е другарка с друга победителка Ася Капчикова
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР