Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има вземане – даване с

...
Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има вземане – даване с
Коментари Харесай

Плеймейтка се натика в леглото на Коцето! А неговият коментар по темата гласи: Вярно е!

Плеймейтката Жанет Нейчева твърди, че има взимане – предоставяне с Константин и даже стигнали много надалеч, разбра HotArena.

19-годишната хала е запалена по тялото и творчеството на фолк артиста и не пропуща да е на първа линия при всяка една негова изява освен в София.

„ Хайде в този момент държанка ли съм на Константин или не съм? Още нещо да ви интересува за живота ми, че по този начин навлизате в него? Явно моят живот е по-интересен от вашия “, написа Жанет в мрежата, което е типично за всяка дама като нея, драпаща за популярност.

Нейни познати настояват, че тя в действителност имала мераци да стане държанка на Коцето, само че клюката, че към този момент е съумяла да намачка чаршафите с изпълнителя, по-скоро самата Жанет я популяризирала на ляво и на дясно. Плеймейтката желала да се наложи в светските среди и очевидно е подготвена да се изкачи на гърба на този и на оня.

На пряк въпрос дали е юбовница на чалгаря, тя дава отговор: „ Може и да съм спала “. После се застрахова: „ Коцето доста ми харесва и постоянно ще ми харесва, само че това не значи, че като съм на всяко негово присъединяване, имам нещо с него “.

От своя страна Константин разяснява с подигравка обстоятелството, че всяка втора му се написа държанка. „ Явно излиза, че аз съм най-големият плейбой в България, доста съм благополучен от обстоятелството. Аз съм индивидът, с който всички желаят да се похвалят, тъй че им давам карт бланш – всичко е правилно “, шеговито отсече артистът пред „ Телеграф “. Добавя, че познава Жанет от изявите си, на които тя постоянно е там. Но до там стопира и запознанството им.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР