Плеймейтката Жанет Нейчева се преориентира към музикалната сцена. Еротичната моделка,

...
Плеймейтката Жанет Нейчева се преориентира към музикалната сцена. Еротичната моделка,
Коментари Харесай

Еротична моделка: Пред мен мръсотийки не минават!

 Плеймейтката Жанет Нейчева се преориентира към музикалната сцена. Еротичната моделка, която сподели прелести на " Мис Плеймейт 2017 ", разкри певчески умения с осъществяване не на чалгаджийка, а на... " Тоника " и техния безконечен шлагер " Приятели ".

" Май нещо лекичко съм наследила от мама. Но би трябвало малко да порепетирам за " България търси гений ", споделя Нейчева.

Жанет е съвсем цялостно копие на Михаела Маринова – поп певицата, която завоюва " Като две капки вода ", а по-късно и " Маскираният артист ". Двете са като сестри на външен тип, споделят наблюдателни почитатели.

Жанет нашумя с признанията си, че е безспорен образец за съблазън. Освен това някогашната актриса не крие, че и тя попада в листата с дами, които са подлагани на онлайн тормоз от мъже, който оферират пари против интимни милувки.

Нейчева е безапелационна, че пред нея такива мръсотийки не минават. Жанет, която сграбчи наградата " Топлице на Пловдив за 2018 година ", твърди, че към този момент не отваря неприлични фотоси, видеа и оферти, които получава и блокира нахалниците.

Въпреки това фурията е безапелационна, че " разпалва пожари " и " е невероятна, по тази причина надали има недоволни ". Имала взимане-даване с известни родни мачовци, най-много артисти, само че си мълчала, тъй като множеството от тях имали щастливи фамилии.

Сега, след разпалването на еротичните пожари, евентуално Жанет също желае да се впусне в музикална кариера, твърди " Хотарена ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР