Плеймейтката и риалити звезда Марешки Бардем седна в инвалидна количка.

...
Плеймейтката и риалити звезда Марешки Бардем седна в инвалидна количка.
Коментари Харесай

Марешки в инвалидна количка след катастрофата

Плеймейтката и риалити звезда Марешки Бардем седна в инвалидна количка. Красавицата претърпя пътна злополука преди няколко седмици, вследствие на което й се наложи да седне в количка, научи HotArena.

Красавицата мъчно върви, придвижва се с патерици, а когато се умори е принудена да употребява количка. Но все пак може да стъпва единствено на здравия си крайник.

„ Чувствам се жива, здрава и осъзната. Благодарение на злополуката разбрах на кого в действителност му пука за мен. Златен урок от живота ”, разсъждава Марешки след злополучната преживелица.

Тя се връща обратно след случая и споделя какво тъкмо й се е случило.

„ Със 150 километра карах в лявата лента, с цел да изпреваря две коли на автомагистралата от Пловдив към София. Малката кола от дясната лента мина в ляво и ме изненада. Не можех нито да понижа, нито да избегна и с цел да не ги блъсна, съм литнала в дърво.

Как съм останала жива, единствено Бог знае ”, спомня си Бардем, цитира " България през днешния ден ".

Въпреки тежкия случай, Марешки е безапелационна, че си е извадила съществени поучения от случилото се. И не съжалява, че е претърпяла всичко това.

„ Не скърбя, че катастрофирах, веселя се дори. Осъзнах и разбрах неща, които преди не виждах. Всяко неприятно нещо, което се случва в живота ми, дава някакъв урок и направление ”, споделя още Марешки.

Тя към този момент е изписана от болничното заведение и се възвръща в домашни условия.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР