Плеймейтката Гери Стаменова става новата рап сензация. Знойната брюнетка ударно

...
Плеймейтката Гери Стаменова става новата рап сензация. Знойната брюнетка ударно
Коментари Харесай

Плеймейтка превзема рапа

Плеймейтката Гери Стаменова става новата рап сензация . Знойната брюнетка стремително завладява музикалните подиуми у нас, само че вместо да се опитва в попфолка, реши да се изяви като рапърка, научи HotArena .

Бившата претендентка за купата „ Мис Плеймейт ” 2016 към този момент има записани две песни. Подготвя и още планове, които напълно скоро ще видят бял свят.

„ От години се поканвам да пея. Имах голямо предпочитание. Срещнах верните хора, които ме въодушевяват с текстовете си ”, споделя Гери, пишат от „ България през днешния ден ” .

Хубавицата се продуцира сама, само че има огромни упоритости за сцената. И се надява един ден да запише дует с някоя огромна звезда.

„ Много желая да направя ария с Криско ”, откровена е Гери. „ С това ще избия рибата. И всички ще ме знаят ”, споделя още начинаещата изпълнителка.

Гери е добре позната на светската публика освен поради „ Мис Плеймейт ”, само че и с функциите си в киното. Тя взе участие и във филм на режисьора Ники Станчев, а по-късно получи и една от основните функции в киното.

„ Всичко става с доста работа. Конкурсът „ Мис Плеймейт ” ми оказа помощ, само че аз съм направила доста, с цел да доближи до тук ”, безапелационна е хубавицата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР