Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната красавица, която бе втора

Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната красавица, която бе втора ...

Плеймейтка от Пловдив стана брокер.Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната красавица, която бе втора на конкурса "Мис Плеймейт 2016", отскоро е консултант в сделките с недвижими имоти в голяма компания. Въпреки че тепърва навлиза в този бранш, Стаменова е добре запозната с търсенето и предлагането на жилища.

"В момента в България много хора инвестират в имоти. Те купуват апартаменти с цел инвестиции и ги дават под наем", коментира красавицата пред "Марица". 

Гери мечтае след време да открие собствена кантора за недвижими имоти. "Искам да пробия в този бранш. Това е сериозна работа, а на мен ми е много интересно. Планирам да имам собствен бизнес в Пловдив", твърди Стаменова, която  е завършила публична администрация в УНСС. 

Все пак красавицата няма да се отказва от снимките и участията по модните подиуми. Тя продължава да се снима за известни марки бельо в чужбина. "Имам много ангажименти във Виена. Между фотосесиите и брокерството обаче има много допирни точки. Една от тях е общуването с много хора, а другата, която също не е маловажна, е доверието" казва още Гери Стаменова. В свободното си време тя поддържа форма си с йога и пилатес.

Източник: marica.bg