Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната красавица, която бе втора

...
Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната красавица, която бе втора
Коментари Харесай

Плеймейтка от Пловдив стана брокер

Плеймейтката Гергана Стаменова стана брокерка. Пищната хубавица, която бе втора на състезанието " Мис Плеймейт 2016 ", неотдавна е съветник в покупко-продажбите с недвижими парцели в огромна компания. Въпреки че занапред навлиза в този отрасъл, Стаменова е добре осведомена с търсенето и предлагането на жилища.

" В момента в България доста хора влагат в парцели. Те купуват жилища за вложения и ги дават чартърен ", разяснява хубавицата пред " Марица ". 

Гери мечтае след време да открие лична адвокатска фирма за недвижими парцели. " Искам да пробия в този отрасъл. Това е сериозна работа, а на мен ми е доста забавно. Планирам да имам личен бизнес в Пловдив ", твърди Стаменова, която  е приключила обществена администрация в УНСС. 

Все отново хубавицата няма да се отхвърля от фотосите и участията по стилните сцени. Тя продължава да се снима за известни марки долни дрехи в чужбина. " Имам доста задължения във Виена. Между фотосесиите и брокерството обаче има доста допирни точки. Една от тях е общуването с доста хора, а другата, която също не е маловажна, е доверието " споделя още Гери Стаменова. В свободното си време тя поддържа форма си с йога и пилатес.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР