Плеймейтката дори е готова с първата си песен, научи България

...
Плеймейтката дори е готова с първата си песен, научи България
Коментари Харесай

Гаджето на Стайков стана фолкпевица! Плеймейтката Мария вече е Ариа

Плеймейтката даже е подготвена с първата си ария, научи " България Днес ". Вече има и артистичен псевдоним. В лекия род Мария ще се подвизава като Ариа. Под това име съдбовната хубавица ще бъде стартирана като най-новата звезда на " Пайнер ". Тези дни от музикалната компания показаха клипче на дебютния сингъл на изпълнителката. Никак не е инцидентно, че той е озаглавен " Кралица ".

Меломани към този момент разясняват късото видео, като не крият огромните си упования към лентата и любознанието към новото изобретение на Митко Димитров. Малцина към този момент разпознаха в Ариа моделката. Всъщност Цветкова е получила сериозна помощ, с цел да влезе в " Пайнер ". Тя пристигнала от една от най-близките й приятелки Емануела. Двете са приятелки от години. Преди две години точно в парчето на Емануела " Незабравима " бе дебютът на Мария Цветкова във фолка. Сингълът, записал 6 милиона гледания, се трансформира в цялостен шлагер. Гърми в чалга заведенията и до през днешния ден.

" Първоначалната концепция беше единствено да вземам участие в клипа на Емануела. Тя обаче знае, че от дребна се занимавам с музика, и изиска да изпея нещо в парчето. Имам желание да се занимавам с музика и отсега нататък. Това ми е детската фантазия - преди моделството и всички други типове изяви ", показа тогава Цветкова пред " България Днес ".

Две години по-късно тя я подготвена с дебютното си парче. За рекламата му се грижат куп нейни приятелки отпред с Емануела. Подкрепа получи и от Алисия, Златка Райкова, Светлана Гущерова, брачната половинка на Георги Иванов-Гонзо – Мариета, и още футболни половинки, с които е другарка. Всички те споделиха клипчето в профилите си в обществените медии. Приятелките на новоизлюпената певица бяха до нея и преди няколко месеца, когато обичаният й Стайко Стайков бе похитен и пребит, а по-късно и задържан. Цветкова и предприемачът са дружно към този момент повече от година. Според близки до Мария и Стайков нещата сред двамата са повече от съществени. Около Коледа плеймейтката е получила годежен пръстен от обичания.

Цветкова стана известна, когато бе едвам на 18 години. Тя завоюва състезанието " Мис Плеймейт " през 2008-а. Няколко месеца по-късно стартира връзка с предприемача Динко Динев, който по това време е женен. Милионерът се разведе и заживя с плеймейтката. Малко след раждането на сина им двамата се разделят. Мария изчезва за известно време от общественото пространство. След това е изловена с Павел - някогашния мъж на Златка Райкова и сегашен на Преслава. Двамата бързо се разделят и моделката намира любовта със Стайко.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР