Плеймейтката Деси Димитрова, позната като Деси Фотосесията, трогна зрителите на

...
Плеймейтката Деси Димитрова, позната като Деси Фотосесията, трогна зрителите на
Коментари Харесай

Деси Фотосесията трогна с изповед за новата си книга

Плеймейтката Деси Димитрова, позната като Деси Фотосесията, трогна феновете на Нова телевизия с изповедта си в предаването “Събуди се”. Пред камерите тя се появи в напълно нова светлина – трансформирала се образно и интелектуално и е горделив създател на първата си книга “Как да се сдобием с красиво тяло”.

Тя разкри, че е отделила много време, с цел да напише книгата. „ Това не става от ден за ден. Защото това е автобиография за човешкото тяло. За това по какъв начин се трансформира то през годините и дали желаеме да се храним здравословно и да изглеждаме добре”, изясни Деси.

Моделката показа, че почнала да написа книгата когато изгубила доста безценен за нея човек. Тогава била качила килограми. Взела огромен бележник и по този начин стартирала в новото си „ поприще”. От тогава до момента плеймейтката постоянно посещава книжарниците. А в част от тях засича и нейни колежки. Споделя, че сега я вълнува тематиката за отвъдното.

“На хората им омръзна голотата и пошлото, доста прекалихме. Ако в този момент мога да направя равносметка, скърбя за огромна част от нещата в предишното, само че пък въпреки това всяко деяние ти дава урок”, безапелационна е Деси и добавя, че желае да бъде модел за подражателство и не желае по-малката й сестра да тръгне по нейните стъпки.

View this post on Instagram
#какдасесдобиемскрасивотяло #model #modeling #modelshoot #shooting #modelagency #catwalk #fashionmodel #vsangels #photoshoot #heels #design #portrait #sexybod #scout #modelwanted #snaps #polaroids #editorial #fashionweek #polas #instamodeling #bodybook #figure #beautifulbody #slim #book

A post shared by Desi Dimitrova (@desi_dimitrov) on Mar 29, 2019 at 4:32am PDT
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР